ΕΠΟ: Την απομάκρυνση του Βασίλη Γκαγκάτση ζήτησε ο Χούμπελ

Χούμπελ

Ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA, Χέμπερτ Χούμπελ, στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπή της ΕΠΟ απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Super League αναφέρθηκε στον Βασίλη Γκαγκάτση και την απομάκρυνση του.

Στη διάρκεια της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA, Χέμπερτ Χούμπελ, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Super League, κ. Μπαταγιάννη, έθιξε το θέμα απομάκρυνσης από τη διοργανώτρια αρχή του διευθύνων συμβούλου, Βασίλη Γκαγκάτση.

Μεταξύ άλλων ο Χούμπελ του είπε: "Είναι δυνατόν να μην έχετε διώξει τον κ. Γκαγκάτση ο οποίος έχει τιμωρηθεί με καταδίκη 5 ετών" και εν συνεχεία πρόσθεσε: "Είναι δυνατόν σοβαρότατα θέματα όπως αυτό του Παπαδόπουλου και τα 350000 ευρώ να τα περνάτε στα... πεταχτά και στα διάφορα θέματα των συμβουλίων λες και μιλάμε για ασήμαντο ποσό;".

Ο Χούμπελ μάλιστα υποστήριξε πως στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Super League θα είναι εκεί ώστε να μιλήσει ο ίδιος στα μέλη της διοργανώτριας αρχής και να καταλάβουν όλοι τη δεινή θέση στην οποία είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS