ΕΠΟ

ΕΠΟ: Ένσταση από Ολυμπιακό και άλλες πέντε ΕΠΣ για τις εκλογές

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και άλλες πέντε Ένώσεις κατέθεσαν ένσταση και ζητούν οι εκλογές της ΕΠΟ να πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2021.

Στην έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ που ξεκίνησε σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Ολυμπιακός και άλλες πέντε Ενώσεις κατέθεσαν ένσταση, ζητώντας να μην γίνουν φέτος οι εκλογές της Ομοσπονδίας, όπως έχει αποφασιστεί (Ιούλιο ή Οκτώβριο), αλλά το καλοκαίρι του 2021, όταν θα έχει συμπληρώσει τετραετία η διοίκηση Γραμμένου.

Στην Γενική Συνέλευση που διεξάγεται ώστε να τροποποιηθεί το καταστατικό της Ομοσπονδίας και να γίνουν οι εκλογές κανονικά φέτος, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ και οι Ενώσεις Πειραιά, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων και Ηλείας κατέθεσαν την σχετική ένσταση.

Σύμφωνα με αυτή, λοιπόν, πιστεύουν πως η τετραετής θητεία της διοίκησης ολοκληρώνεται Αύγουστο του 2021 και όχι τον Οκτώβρη του 2020 και πως είναι αυθαίρετο το γεγονός ότι η νυν διοίκηση αποτελεί συνέχεια της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής που είχε διορίσει η FIFA τον Οκτώβριο του 2017.

Θέλουν επομένως να αποσυρθεί η τροποποίηση του Καταστατικού ως μη νόμιμη και επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους. Ο Ολυμπιακός με αυτό τον τρόπο θέλει να... μπλοκάρει τις εκλογές και να μην εκλεγεί φέτος νέα διοίκηση στην ΕΠΟ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ