Επιστολή FIFA - UEFA σε ΕΠΟ για εκλογές στις 9 Οκτωβρίου

ΕΠΟ

FIFA και UEFA έστειλαν νέα επιστολή στην ΕΠΟ, ζητώντας να γίνουν οι εκλογές στις 9 Οκτωβρίου, όπως έχει αποφασιστεί και όχι το τελευταίο δίμηνο του έτους όπως έχει αποφασίσει η κυβέρνηση για όλες τις Ομοσπονδίες.

Νέα επιστολή στην ΕΠΟ έστειλαν FIFA και UEFA, ζητώντας να γίνουν στις 9 Οκτωβρίου οι εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως είχε αποφασίσει σε συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή.

Αυτό βέβαια έρχεται σε κόντρα με την τροπολογία που είχε περάσει ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σύμφωνα με την οποία οι εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες θα γίνονταν το τελευταίο δίμηνο του τρέχοντος έτους.

Θυμίζουμε ότι σε προηγούμενη επιστολή τους, οι διεθνείς συνομοσπονδίες είχαν ζητήσει από την ΕΠΟ να συζητήσει το θέμα με την Πολιτεία και να βρεθεί λύση, καθώς ελλοχεύει και ο κίνδυνος του Grexit. Στη συνάντηση Γραμμένου - Αυγενάκη που ακολούθησε, οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι... διαφωνούν και ως εκ τούτου το θέμα παρέμενε στον αέρα.

Πλέον, FIFA-UEFA ζητούν να γίνουν οι εκλογές όπως είχαν αρχικά οριστεί πριν έρθει στη Βουλή η σχετική τροπολογία και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση από το υφυπουργείο αθλητισμού. Για τους ξένους τίθεται θέμα αυτοδιοίκητου και γι' αυτό ξεκαθαρίζουν τη θέση τους.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.