ΕΠΟ

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Σαρρής

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Σαρρής
INTIME SPORTS

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσει το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Διαβάστε την δήλωση του Β' αντιπροέδρου Γιώργου Βούρβαχη για διάφορα σενάρια προς το πρόσωπό του

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσει το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που έχουν προκύψει από την εκλογή του και μετά.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Την Τετάρτη 12/6/2013 και ώρα 15.00, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής θα δώσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή".

Βούρβαχης: "Έχουν σκοπό να προκαλέσουν πρόβλημα"

Στο μεταξύ, ο Β' αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης, εξαιτίας δημοσιευμάτων που αφορούν στο πρόσωπό του και αναπαράγονται το τελευταίο διάστημα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

" Ο Γιώργος Σαρρής εκτός από φίλος είναι και εκπληκτικός συνεργάτης και άξιος εκλεγμένος πρόεδρος της ΕΠΟ για τέσσερα χρόνια.

Όσα εκ του πονηρού γράφονται από κύκλους, δίκυκλα και τρίκυκλα, σκοπό έχουν να προκαλέσουν πρόβλημα σε μία διοίκηση που ξεχωρίζει για την ενότητα και την ομοφωνία του προεδρείου.

Με τέτοιου είδους άσφαιρα και πυροτεχνήματα, καταφέρνουν να μας ενώσουν περισσότερο".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ