ΕΛΛΑΔΑ

Ακυρώθηκαν οι επισκέψεις του Αυγενάκη σε Κορωπί και Σπάτα

ΕΠΟ / ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ VAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΟ / ΒΑΣΙΛΗΣ  ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ VAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΟ / ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΓΓΑ ενημέρωσε πως οι προγραμματισμένες επισκέψεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεν θα πραγματοποιηθούν.

O υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ακύρωσε τις προγραμματισμένες επισκέψεις του στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως είχε προαναγγείλει την Τετάρτη πως θα μεταβεί σε Κορωπί και Σπάτα αντίστοιχα, για να διαπιστώσει από κοντά την τήρηση των πρωτοκόλλων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Εντούτοις, υπήρξε αντίδραση από πλευράς Παναθηναϊκού, που χαρακτήρισε τον υφυπουργό ανεπιθύμητο, γι' αυτό και σήμερα (7/5) υπήρξε απόφαση να ακυρώσει τις επισκέψεις του.

Θυμίζουμε πως από την πλευρά του τριφυλλιού ανέφεραν πως "η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύσει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτός".

Έτσι, λοιπόν, από την ΓΓΑ ενημέρωσαν: "Οι προγραμματισμένες επισκέψεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεν θα πραγματοποιηθούν".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ