ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Ας παει ο Αυγενάκης εκεί που είναι ευπρόσδεκτος"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό τόνιζαν ενόψει της επίσκεψης του Λευτέρη Αυγενάκη στο "Γ. Καλαφάτης" ότι η κατάσταση δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά παιχνίδια καλλώντας τον να πάει εκεί που είναι ευπρόσδεκτος.

Το πρώι της Πέμπτης ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, υπό τη συνοδεία μελών της υγειονομικής επιτροπής που συστάθηκε για τα μέτρα κατά του κορονοϊού .

Οι πράσινοι όμως αντέδρασαν σε ενδεχόμενη επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη. Στον Παναθηναϊκό έλεγαν χαρακτηριστικά: "Γνωστοποιήθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σκοπεύει να μεταβεί το πρωί της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο "Γ. Καλαφάτης" προκειμένου να παρακολουθήσει την προπονηση όπως αυτή διεξάγεται βάσει του πρωτοκόλλου για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη, αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα, η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον Υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ