STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τσιρίλο: "Έτοιμοι για Ιταλία οι Τσιμίκας, Γιαννούλης και Λημνιός"

Τσιρίλο: "Έτοιμοι για Ιταλία οι Τσιμίκας, Γιαννούλης και Λημνιός"
EUROKINISSI

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού και τόνισε πως οι Τσιμίκας, Γιαννούλης και Λημνιός είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν στο εξωτερικό και δη στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Τις περιπτώσεις των Κώστα Τσιμίκα, Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Λημνιού έχει ξεχωρίσει ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα ViolaNews.com. Ο Ιταλός μάνατζερ θεωρεί ότι είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και φυσικα στο Καμπιονάτο θα μπορούσαν να σταθούν πολύ καλά.

Αφού τόνισε αρχικά πως το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει ορισμένες ενδιαφέρουσες προοπτικές νέων παικτών, που έχουν προσελκύσει την προσοχή σημαντικών συλλόγων, μεταξύ αυτών και της Serie A, αναφέρθηκε πρώτα στον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού:

"Ένας είναι σίγουρα ο Τσιμίκας του Ολυμπιακού. Αν και δεν είναι πολύ μικρός, αφού είναι γεννημένος το 1996, τα πηγαίνει πολύ καλά εδώ και έδειξε και σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Ένα αξιόπιστο αριστερό μπακ, που έχει περιθώρια ανάπτυξης, παρά το γεγονός πως έχει ήδη κάνει ντεμπούτο στην Εθνική Ελλάδας".

Μετέπειτα αναφέρθηκε στον Γιαννούλη, ο οποίος παίζει στην ίδια θέση: "Ένα άλλο αριστερό μπακ που μπορεί να τα πάει πολύ καλά στην Ιταλία, είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ. Έχει γεννηθεί το 1995 και είναι μέλος της Εθνικής, ενώ έχει και εμπειρία από Europa League. Έχει μεγάλες προοπτικές και θα μπορούσε να τα καταφέρει καλά στην Serie A".

Για το τέλος, άφησε τον Λημνιό του ΠΑΟΚ: "O τελευταίος παίκτης που μου αρέσει πολύ, είναι γεννημένος το 1998 και τον παρακολουθώ εδώ και καιρό. είναι ο Δημήτρης Λημνιός του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για πολύ ποιοτικό εξτρέμ που βρίσκει τρόπο τόσο να σκοράρει και να δώσει ασίστ. Έχει ήδη κάνει συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας, ενώ έχει και βραζιλιάνικες ρίζες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ