Τέσσερις αγωνιστικές ο Μπεργκ, τρεις αγωνιστικές οι Κουλιμπαλί, Σάχοβ, Κρέσπο

Ο Μάρκους Μπεργκ τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για την αντιαθλητική συμπεριφορά του στο ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ ο Κουλιμπαλί για την μπουνιά στον Σάχοβ με τρεις. Από πλευράς ΠΑΟΚ με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Σάχοβ όπως και ο Κρέσπο επίσης για αντιαθλητική συμπεριφορά ενώ με τρεις τιμωρήθηκε ο Ουάρντα.

Η σύρραξη στο 54' ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστές τους Μπεργκ, Κρέσπο, Σάχοβ και Κουλιμπαλί δεν έμεινε ατιμώρητη και η καμπάνα που έπεσε και στους τέσσερις ποδοσφαιριστές ήταν βαριά ενώ βαριά είναι η καμπάνα και για τον Ουάρντα.

Συγκεκριμένα ο Μάρκους Μπεργκ τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές (3 + 1 ως αρχηγός) για την αντιαθλητική συμπεριφορά που έγραψε στο φύλλο αγώνος ο Γιώργος Κομίνης ενώ με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε και ο Κρέσπο για τον ίδιο λόγο με τους δυο τους να είναι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Επίσης με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Κουλιμπαλί, Σάχοβ για τον μεταξύ τους διαπληκτισμό ενώ με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε και ο Ουάρντα.

Μια για την κόκκινη κάρτα που είδε στο ματς και δυο για την συμπεριφορά του στην διακοπή του αγώνα όταν βγήκε και έκανε άσεμνες χειρονομίες εις βάρος του κόσμου του τριφυλλιού.

Φυσικά με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Κομίνη για το μαρκάρισμα στον Ενρίκε.

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Μπεργκ δεν θα παίξει ξανά στα playoff ενώ οι Κουλιμπαλί, Σάχοβ, Κρέσπο και Ουάρντα θα είναι διαθέσιμοι μόνο για το τελευταίο ματς. Φυσικά και οι δυο ομάδες έχουν δικαίωμα έφεσης.

Δείτε εδώ την σχετική απόφαση της Super League:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βαθμός... παραπομπής σε Κομίνη

Το φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Αποβολή για Κουλιμπαλί, Σάχοβ κίτρινη σε Μπεργκ, Κρέσπο οι ποινές για τη σύρραξη

Οριστική διακοπή στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ  

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Κάτια Δανδουλάκη και Γιώργος Κυρίτσης θυμούνται και περιγράφουν όσα συνέβησαν πίσω απ' τις κάμερες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ