STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Final-4 Κ15: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - Άρης οι ημιτελικοί

Super League Final-4 Κ15: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - Άρης οι ημιτελικοί

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Άρης θα διεκδικήσουν το φετινό τίτλο της Super League σε επίπεδο K15 με την τελική φάση να διεξάγεται στη Λαμία.

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 4/4 έως την Κυριακή 7/4 θα διεξαχθεί στη Λαμία η τελική φάση του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Εκεί θα βρεθούν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Άρης διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή μέσα από τους ημιτελικούς της Πέμπτης και τον τελικό της Κυριακής.

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΡΙΦΥΛΛΙ"

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήταν οι δυο ομάδες που τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις του Α' Ομίλου και μάλιστα έχοντας μεγάλη βαθμολογική απόσταση από τον τρίτο Ατρόμητο.

Οι πράσινοι που θα υπερασπιστούν τον περσινό τους τίτλο ήταν αυτοί που έκοψαν το νήμα πρώτοι και πήραν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή του Α' Ομίλου καθώς ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια της σεζόν ένα πόντο πάνω από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΣ Α

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘ.
1. Παναθηναϊκός 18 42
2. Ολυμπιακός 18 41
3. Ατρόμητος 18 26
4. ΑΕΚ 17 20
5. Αστέρας 18 18
6. ΟΦΗ 16 13
7. Πανιώνιος 17 12

* Τα εναπομείναντα ματς που έχουν απομείνει για ΑΕΚ, ΟΦΗ και Πανιώνιο δεν επηρεάζουν την τελική βαθμολογία και για αυτό η Super League προχωράει στη διεξαγωγή του Final-4.

ΑΝΕΤΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ

Στον Β' Όμιλο ο ΠΑΟΚ που ήταν και πέρσι φιναλίστ του τίτλου τερμάτισαν στην πρώτη θέση και μάλιστα με άνεση καθώς ο "δικέφαλος του Βορρά" βρέθηκε 19 πόντους μπροστά από τον δεύτερο Άρη και την τρίτη Ξάνθη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΣ Β

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘ.
1. ΠΑΟΚ 16 46
2. Άρης 16 27
3. Ξανθη 16 27
4. ΠΑΣ Γιάννινα 16 12
5. Παναιτωλικός 16 4

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Οι δυο ημιτελικοί έχουν οριστεί για την Πέμπτη. Ο Παναθηναϊκός ως πρώτος του Α' Ομίλου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη, τον δεύτερο του Β' Ομίλου. Και ο ΠΑΟΚ ως πρώτος του Β' ομίλου θα παίξει κόντρα στον δεύτερο του Α' Ομίλου, Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Πέμπτη 4/4

14:00 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

18:00 Παναθηναϊκός - Άρης

Κυριακή 7/4

18:00 Τελικός

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ

Για πρώτη φορά σε επίπεδο Κ15 θα διεξαχθεί Final-4 καθώς μέχρι πέρυσι οι δυο πρωτοπόροι του κάθε ομίλου βρίσκονταν αντιμέτωποι σε έναν μονό τελικό. Φέτος θα υπάρξει κανονικά Final -4 με ημιτελικούς και τελικό.

Επίσης σε αντίθεση με ότι γινόταν μέχρι πέρυσι στα Final-4 της Κ17 ανάμεσα στους ημιτελικούς και τον τελικό θα υπάρξει κενό δυο ημερών και όχι μια. Κάτι το οποίο ζήτησαν οι ίδιες οι ομάδες σε συνάντηση που είχαν με τους ανθρώπους της λίγκας πριν από σχεδόν ένα μήνα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ