STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Αγγελία εύρεσης προπονητή από ελληνική ομάδα στο Futboljobs!

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το είδαμε κι αυτό! Στην ιστοσελίδα εύρεσης ποδοσφαιρικής εργασίας Futboljobs δημοσιεύθηκε αγγελία για ομάδα της Super League που αναζητά προπονητή.

Καθημερινά δημοσιεύονται αγγελίες στην ιστοσελίδα εύρεσης ποδοσφαιρικής εργασίας, Futboljobs, η οποία έχει αγγλική και ισπανική έκδοση.

Μια εξ αυτών αναρτήθηκε πριν από δυο ημέρες και έχει ελληνικό χρώμα. Αφορά ομάδα της Super League 1 - δεν αποκαλύπτεται το όνομά της - που αναζητά προπονητή μέσω της συγκεκριμένης σελίδας. "Αναζητείται προπονητής για ομάδα της ελληνικής πρώτης κατηγορίας", είναι ο τίτλος της αγγελίας ενώ στην περιγραφή της αγγελίας αναφέρεται:

"Ψάχνουν έναν προπονητή με εμπειρία για ομάδα της ελληνικής Super League". Ποια είναι τα προαπαιτούμενα για την κάλυψη της θέσης σύμφωνα με την αγγελία;

"1) Προπονητές με ευρωπαϊκή εμπειρία 2) Δεν γίνονται δεκτοί προπονητές που δεν έχουν εμπειρία σε πρώτη κατηγορία 2) Η επαφή μπορεί να γίνει είτε απευθείας με τους ενδιαφερόμενους προπονητής είτε με ατζέντηδες που έχουν 100% εξουσιοδότηση από τους ενδιαφερόμενους προπονητές".

Ως αμοιβή δίδεται 15.000 - 20.000 ευρώ καθαρά μηνιαίως (150.000 - 200.000 ετησίως), ενώ προβλέπονται μπόνους, σπίτι και εισιτήρια για πτήσεις. Πρακτικά προπονητή αναζητά αυτή τη στιγμή μόνο μια ομάδα πρώτης κατηγορίας, ο Άρης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και αυτή η ομάδα που ενδιαφέρεται μέσο της αγγελίας.

Στις αγγελίες μπορεί να βρει κάποιος κι άλλη μία με ελληνικό χρώμα. Πριν από μία εβδομάδα καταχωρήθηκε κι αφορούσε παίκτες για την πρώτη και δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Ανάμεσα στις απαιτήσεις ήταν ελάχιστη αξία 300.000 ευρώ με βάση το Trasnfermarkt, εμπειρία από παρόμοια πρωταθλήματα και η αμοιβή ποικίλει ανάλογα με τη θέση (10.000 ευρώ καθαρά το μήνα για μεσοεπιθετικό, 7.000 ευρώ καθαρά το μήνα για επιθετικό, 8.000 ευρώ καθαρά το μήνα για αμυντικό μέσο και 6.000 ευρώ καθαρά το μήνα για εξτρέμ.

Φυσικά υπάρχουν αγγελίας για όλες τις χώρες και όλα τα επίπεδα (πρώτη ομάδα, ακαδημίες, γυναικείο ποδόσφαιρο) σε πολλές θέσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ