ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 3-1: Νίκη "ανάσα" με ματσάρα στη βροχή

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 3-1: Νίκη "ανάσα" με ματσάρα στη βροχή

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Πανιώνιο με 3-1 και πήρε βαθμολογική ανάσα, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη. Το παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες" ήταν εξαιρετικό στο τελευταίο 20λεπτό με γκολάρα Γιάκου.

Το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος δεν ήταν για μεγάλες συγκινήσεις, καθώς αμφότερες οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ μπροστά στις εστίες των Μιχαήλ και Κότνικ. Αντιθέτως, το δεύτερο ημίχρονο ήταν ό,τι πρέπει για τους ποδοσφαιρικούς φαν και όσους βρέθηκαν εν μέσω βροχής στις κερκίδες των "Ζωσιμάδων" (VIDEO).

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, λοιπόν, μπήκαν τέσσερα γκολ με τον ΠΑΣ να ανοίγει το σκορ στο 51' με όμορφο πλασέ από τον Νικολιά, τον Πανιώνιο να ισοφαρίζει στο 82' με τον Ντουρμισάι έπειτα από ασίστ του Μασούρα και τους γηπεδούχους στο τέλος να παίρνουν τη νίκη με δύο γκολ του Γιάκου στο 83' και στο 89'. Το πέναλτι πάντως για το 3-1, ελέγχεται, αφού ο Παπαπέτρου είδε χέρι του Σταυρόπουλου σε μία πολύ δύσκολη φάση.

Ο ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΛΑΟΥΣ

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μπορεί να μην σκόραρε στο ματς του Σαββάτου, αλλά ήταν εκ των διακριθέντων διότι οι τοποθετήσεις του και ο τρόπος που έπαιζε τη μπάλα στους πλάγιους για να γίνονται επικίνδυνοι στις πλαγιοκοπήσεις ήταν ιδανικός. Ο έμπειρος επιθετικός, μάλιστα, ήταν ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στον Νικολιά για το 1-0 του ΠΑΣ στο 51'.

ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μέχρι την 10η και την 11η αγωνιστική ο Πανιώνιος έδειχνε πως είναι μία ομάδα με ικανότητες και μπορεί να "φλερτάρει" με την 5η θέση. Από τις νίκες όμως κόντρα σε Ξάνθη (εκτός έδρας) και Λαμία (εντός έδρας) οι Νεοσμυρνιώτες χάνουν έδαφος. Μετρούν ήδη τρία αρνητικά αποτελέσματα με δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥ

ο Ευριπίδης Γιάκος ήταν ο MVP στο ΠΑΣ - Γιάννινα. Ο 27χρονος μέσος δεν είχε σκοράρει μέχρι την 14η αγωνιστική και έβαλε δύο απέναντι στην ομάδα του Άκη Μάντζιου. Ειδικά το πρώτο γκολ του Γιάκου για το 2-1 των γηπεδούχων ήταν εξαιρετικό, από τα καλύτερα που έχουμε δει φέτος. Έγινε αποδέκτης της μπάλας και με υπέροχο δεξί πλασέ νίκησε τον Κότνικ μόλις ένα λεπτό μετά την ισοφάριση του Πανιώνιου με τον Ντουρμισάι.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "οι Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Βοηθοί: Χασάν Κούλα, Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Λίλα (67' Σιόντης), Νικολιάς, Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (89' Σκόνδρας), Μπουκουβάλας, Κρίζμαν, Παμλίδης (90+2' Βιδάλ), Αθανασιάδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Τσιλούλης, Μασούρας, Παπαγεωργίου (80' Άλμπεγκ), Κούρντι, Ντομίγκες, Κόρμπος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Σπιριντόνοβιτς (76' Σιντί Αλί), Ντουρμισάι

Γκολ: 51' Νικολιάς, 83', 89' (πεν.) Γιάκος / 82' Ντουρμισάι

Κάρτες: 54' Κρίζμαν, 71' Σιόντης, 86' Αθανασιάδης / 33' Παπαγεωργίου, 74' Τσιλούλης

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ