STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παράσχος: "Ήμασταν διπρόσωποι"

Παράσχος: "Ήμασταν διπρόσωποι"
INTIME SPORTS

Για τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Ηρακλής στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο μίλησε ο τεχνικός του "Γηραιού", Γιώργος Παράσχος. "Χάσαμε μία χρυσή ευκαιρία", τόνισε ο Λεμονής.

" Παρουσιαστήκαμε με δύο πρόσωπα. Παρότι μείναμε πίσω στο σκορ ήμασταν πάρα πολύ καλοί και φυσικά έπαιξε ρόλο το χαμένο πέναλτι του Γιάκομπ. Πιστεύω ότι αν έμπαινε θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.

Πάλι με μία αδράνεια της άμυνας μείναμε πίσω στο σκορ. Η νευρικότητα δεν μας άφησε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στη συνέχεια όπως και η πολυπρόσωπη παρουσία των αμυντικών του Πανιωνίου. Στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου ήμασταν τυχεροί διότι είχαμε αφήσει πολλά κενά. Ο βαθμός που πήραμε ελπίζω να μας βοηθήσει", είπε αρχικά ο Παράσχος.

Σε ερώτηση για το αν ήταν δική του εντολή να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι ο Γιάκομπ απάντησε: " Ήταν προσωπική πρωτοβουλία του Γιάκομπ επειδή έλειπε ο Μάρα και γιατί είχε σκοράρει κόντρα στην Κέρκυρα με τον συγκεκριμένο τρόπο".

Για το γεγονός πως η ομάδα έχει να κερδίσει από τον Ιανουάριο ανέφερε: " Έχουμε άγχος και κάτι μας λείπει διαρκώς. Συνέχεια κυνηγάμε το σκορ".

Για το αν, βάσει των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, θεωρεί ότι η ομάδα του έχασε τεράστια ευκαιρία για την εξασφάλιση της παραμονής σημείωσε: " Ήταν ευκαιρία, αλλά θα μπορούσαμε να μπούμε σε μεγάλες περιπέτειες".

Για το λόγο που δεν χρησιμοποίησε για μεγαλύτερο διάστημα τους Ζερκά και Μαχόπ σχολίασε: " Ο Ζερκά φοβηθήκαμε να τον χρησιμοποιήσουμε από την αρχή γιατί έχασε πολλές προπονήσεις ενώ ο Μαχόπ παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα".

Τάκης Λεμονής (προπονητής Πανιώνιος): " Η νίκη θα μας έδινε ένα πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας. Η ισοπαλία σε ματς με τον Ηρακλή δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα, αλλά έτσι όπως εξελίχτηκε χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία. Στα τελευταία δύο παιχνίδια τεστάρουμε και τις αντοχές μας όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, η οποία πιστεύω ότι έχει δρόμο.

Στο σημερινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλή η ομάδα, όμως δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς. Ειδικά στο πρώτο 30λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν είναι πάντως σύμπτωση όταν συνέβη αυτό δεύτερη διαδοχική εβδομάδα. Θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή καθώς είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας στο σημαιάκι του κόρνερ".

Για τους βαθμούς της παραμονής είπε: " Είναι στο ίδιο επίπεδο όλες οι ομάδες και είναι καθαρά θέμα μέρας. Αυτό που θα μετρήσει είναι η καλή αγωνιστική στα επόμενα παιχνίδια".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ