ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Με Άλμπεργκ οι "κυανέρυθροι", με απουσίες οι φιλοξενούμενοι

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Σάββατο ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναιτωλικό με τις δυο ομάδες να προέρχονται από ισόπαλα αποτελέσματα και να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες. Χωρίς Μανθάτη οι γηπεδούχοι, πέντε απουσίες για τους φιλοξενούμενους.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη. Εκεί όπου ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό.

Οι δυο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα σε Ατρόμητο και Αστέρα αντίστοιχα και θέλουν τη νίκη για να ανέβουν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Παρασκευή και εν συνεχεία ο Ζοσέ Ανιγκό ανακοίνωσε την 20άδα στην οποία συμπεριέλαβε τον Άλμπεργκ ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στο ματς του Κυπέλλου αλλά και τους Σιντί Αλί και Καμαρά. Αντίθετα εκτός είναι ο τραυματίας Μανθάτης.

Στην 20άδας βρίσκονται οι: Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κόσιτς, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άλμπεργκ, Τσιλούλης, Κείτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες.

ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Η ομάδα του Αγρινίου από την πλευρά της θα παραταχθεί με απουσίες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης καθώς ο Τραϊνός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Έρικσον, Μιχάι, Πάουλο, Μοράρ και Καμαρά.

Στην αποστολή που βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Παρασκευής έχουν συμπεριληφθεί οι: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Μάζουρεκ, Ντίας, Βακράκος, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μαλής, Κόκκορης, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Ουίλιαν, Αγρόδημος, Μανά, Μπελεβώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ