ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος - Λαμία: Χωρίς Σπιριντόνοβιτς οι γηπεδούχοι, εκτός δυο για τους φιλοξενούμενους

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
Σπιριντόνοβιτς MOTIONTEAM

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τη Λαμία έμεινε ο Σρντάν Σπιριντόνοβιτς ενώ ο Χάβος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βάντερσον και Μπλάζιτς.

Ο Σρντάν Σπιριντόνοβιτς τις προηγούμενες μέρες ήταν απών από τις προπονήσεις του Πανιωνίου και ο Ζοζέ Ανιγκό τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στη Λαμία. Φυσικά εκτός είναι και ο Κόρμπος που αναρρώνει από τον τραυματισμό του.

Αντίθετα ο Γάλλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην 19άδα που ανακοίνωσε τον Μασούρα ο οποίος πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο.

Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από τους: Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κότσιτς, Μακρύλλος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σεράφ, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες.

ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ, ΜΠΛΑΖΙΤΣ, ΜΕΣΑ Ο ΜΑΣΤΟΥΡ

Από την άλλη πλευρά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος δεν συμπεριλαμβάνονται οι δύο τιμωρημένοι Βάντερσον, Μπλάζιτς. Ωστόσο, ο 49χρονος τεχνικός πήρε στην 20αδα τον Χακίμ Μαστούρ, αποδεικνύοντας στην πράξη πως ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποτελεί ακόμα μέλος της Λαμίας και υπολογίζονται.

Από εκεί και πέρα, κανονικά μετέχουν στην αποστολή και οι στρατευμένοι Μπουλούλης, Τσούκαλος, ενώ επιστρέφει ο Σαράνοβ, ο οποίος είχε λείψει στα δύο προηγούμενα ματς λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Οσμάν, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ