ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Oι πέντε ξένες ομάδες που θα έχουν "κατασκόπους" στο ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Κουλιμπαλί, Χουλτ EUROKINISSI SPORTS

Πέντε ξένες ομάδες έχουν στείλει επίσημο έγγραφο στην γηπεδούχο του αυριανού (Σάββατο, 3/11) ντέρμπι, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την αποστολή εκπροσώπων τους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μεταξύ αυτών οι Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ και η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Από πέντε ξένες ομάδες έχει επίσημη πληροφόρηση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την αποστολή εκπροσώπων τους στο αυριανό (Σάββατο, 3/11) ντέρμπι του ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ.

Δύο εξ αυτών είναι ιταλικές. Η Φιορεντίνα του... Κέβιν Μιραλάς (6η στη βαθμολογία) και η Ουντινέζε (16η στο Καμπιονάτο). Μεγαλύτερο το ειδικό βάρος της επικεφαλής της Bundesliga, Ντόρτμουντ (πρώην ομάδα του Αργύρη Καμπετσή), η οποία θα στείλει scout στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ δύο είναι οι... βρετανικές εκπλήξεις. Οι Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ (4η θέση στο πρωτάθλημα) και η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα (δεύτερη στην Championship) επίσης θα έχουν τα δικά τους "μάτια" στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Ορισμένοι εξ αυτών των απεσταλμένων δεν αποκλείεται να βρεθούν νωρίτερα στο Περιστέρι για το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο (ως είθισται στα ντέρμπι) ότι αρκετές ξένες ομάδες θα στείλουν "κατασκόπους" με εν Ελλάδι συνεργαζόμενους μάνατζερς, χωρίς να έχουν δηλώσει την παρουσία τους στη γηπεδούχο ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ