ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με την κόκκινη στο χέρι έρχεται ο Σέρερ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με την κόκκινη στο χέρι έρχεται ο Σέρερ

Ο Ελβετός ρέρερι που ορίστηκε να διευθύνει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Σάντρο Σέρερ, δεν διστάζει να βγάλει κόκκινες κάρτες στις αναμετρήσεις του. Συνολικά 13 σε 61 ματς, αλλά και 4 στα τελευταία 6.

Ο Σάντρο Σέρερ, ορίστηκε ως διαιτητής στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (30/9, 20:30) για την πέμπτη αγωνιστική της Super League.

Ο 30χρονος Ελβετός δάσκαλος (στο κύριο επάγγελμά του) είναι διεθνής από το 2015. Πέρα από ματς του ελβετικού πρωταθλήματος έχει διευθύνει ματς προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, Ευρωπαϊκού U19, Youth League, Europa League (τόσο προκριματικού γύρου, όσο κι ομίλων), αλλά και Nations League.

Είναι ρέφερι που δεν διστάζει να βγάλει την κόκκινη κάρτα. Η στατιστική αποδεικνύει ότι έχει αποβάλει παίκτη σε 13 από τις 61 αναμετρήσεις που έχει διευθύνει.

Μάλιστα, οι τέσσερις από τις τελευταίες έξι του έχουν κόκκινη κάρτα, οι δύο μάλιστα εξ αυτών (των τεσσάρων) από δύο κόκκινες.

Στο ματς της Βασιλείας με την Γκρασχόπερ απέβαλε τον Κούμαρτ των γηπεδούχων στο 61ο με δεύτερη κίτρινη, σε αυτό της Ξαμάξ με την Τουν τον Σέμιτς των γηπεδούχων με απευθείας κόκκινη.

Στο Αλμάτι και το ματς της Καϊράτ με την Όλομουτς για τον τρίτο προκριματικό του Europa League απέβαλε τους Άλβες και Ιζαέλ των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη (αμφότερους), ενώ στο ματς της Σερβέτ με τη Λωζάννη στους Αλφόνσ και Εμφουγί των γηπεδούχων μέσα σε ένα λεπτό (ο πρώτος με δεύτερη κίτρινη, ο δεύτερος με απευθείας).

Ο διαιτητής του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League έχει δείξει 18 φορές πέναλτι σε αυτό το διάστημα (των 61 ματς).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ