STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Φινλανδός Νεβαλάινεν ορίστηκε στο ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βίλε Νεβαλάινεν θα διευθύνει το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, την Κυριακή (17/2) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". 841 κίτρινες, 49 κόκκινες και 49 πέναλτι τα στατιστικά της καριέρας του.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Φινλανδίας πρόλαβε την ελληνική και αποκάλυψε τον διαιτητή που θα διευθύνει το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, την Κυριακή (17/2) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο εκλεκτός της ΕΠΟ είναι ο Βίλε Νεβαλάινεν, με βοηθούς τους Γιούκα Χόνκανεν και Μίκα Λάμπου, όπως αποκάλυψε η φινλανδική ιστοσελίδα " www.is.fi".

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Φινλανδός Νεβαλάινεν ορίστηκε στο ντέρμπι

Ο Νεβαλάινεν είναι διεθνής από το 2014 και την ίδια χρονιά ήταν αυτός που κλήθηκε να διευθύνει τον τελικό του Φινλανδικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ελσίνκι και Ίντερ Τούρκου. Τον Ιούλιο του 2015 σφύριξε στην προκριματική φάση του Champions League (Σέριφ Τιράσπολ - Σκέντιγια) και την ίδια χρονιά ορίστηκε σε δύο αναμετρήσεις για το UEFA Youth League.

Ήταν διαιτητής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ17 το 2016, ενώ τον Μάρτιο του 2017 σφύριξε την αναμέτρηση Κύπρος - Εσθονία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Τον Μάρτιο του 2018 ήταν αυτός που κλήθηκε να διευθύνει το παιχνίδι Λουξεμβούργο - Αυστρία, τον Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου σφύριξε στο Ν. Φερόε - Μάλτα και τον ίδιο μήνα έκανε το ντεμπούτο του στο Europa League για το ματς Ακίσασπορ - Κρασνοντάρ.

Σε πέντε παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχει βγάλει 26 κίτρινες κάρτες, ενώ σε 24 ματς του Φινλανδικού Κυπέλλου μετρά 70 κίτρινες κάρτες και τρεις κόκκινες, στήνοντας τη μπάλα οκτώ φορές στην άσπρη βούλα. Σε 130 αναμετρήσεις της Veikkausliiga, έχει βγάλει από το τσεπάκι του 429 φορές την κίτρινη κάρτα και 19 την κόκκινη (οι οκτώ απευθείας), ενώ έχει δείξει 29 φορές το σημείο του πέναλτι.

Συνολικά έχει διευθύνει 254 παιχνίδια στην καριέρα του, με 841 κίτρινες κάρτες, 49 κόκκινες (25 απευθείας) και ισάριθμους καταλογισμούς πέναλτι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ