STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι αποστολές Απόλλωνα και ΑΕΛ για την πρεμιέρα

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΛ συγκρούονται το βράδυ του Σαββάτου (25/8, 21.30) στη Ριζούπολη, στην πρεμιέρα της Super League. Δείτε τις αποστολές, όπως τις επέλεξαν οι Βαλεριάν Ισμαέλ και Σωτήρης Αντωνίου.

Για την 1η αγωνιστική της Super League κοντράρονται στη Ριζούπολη το βράδυ του Σαββάτου (25/8, 21.30) Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΛ. Για την "Ελαφρά Ταξιαρχία" ο Γάλλος τεχνικός Βαλεριάν Ισμαέλ άφησε εκτός αποστολής τους Μάντζιο, Σουλτς, Πετσόνι και Αστρά.

Διαθέσιμοι για τους κυανόλευκους στην πρεμιέρα είναι οι: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργιας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκονσάλες, Γκίνο, Κονέ, Πέδρο, Τριάδης, Μπεντινέλι, Άιλερς, Ελ Χέλβε.

Ο Σωτήρης Αντωνίου για την ΑΕΛ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ζίζιτς και Κάσσος, ο Λεοζίνιο, ο Παϊτέρης, ενώ σε αυτή μπήκε ο Μόρας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή των Θεσσαλών: Κρίστινσον, Γκέκας, Καρανίκας, Μόρας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Σαχίτι, Μόρσι, Φρίουι, Κούνιτς και Νούσιος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ