STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Πρώτη για Ναμπί στους γηπεδούχους, με Μπαΐροβιτς οι Αγρινιώτες

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Ναμπί για πρώτη φορά στην αποστολή ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Παναιτωλικό ο οποίος ταξίδεψε στην Κρήτη και με τον νεοαποκτηθέντα Μπαΐροβιτς.

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν τη Κυριακή στη μεταξύ τους αναμέτρηση ΟΦΗ και Παναιτωλικός. Οι Κρητικοί ψάχνουν το τρίποντο με το οποίο θα μπορέσουν να πάρουν μια ανάσα αφού βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα ενώ από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου θέλει να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις στη μάχη που δίνει για να μπει στην πεντάδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος από πλευράς ΟΦΗ έχει στη διάθεση του για πρώτη φορά τον Ναμπί ενώ επιστρέφει και ο Μεγιάδο. Αντίθετα δεν υπολογίζει στον Πλατέλλα ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να παραχωρείται από τους Κρητικού σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Εκτός επίσης είναι και ο Μανώλης Παπαστεριανός ο οποίος είναι τραυματίας.

Στην 20μελή αποστολή του ΟΦΗ έχουν συμπεριληφθεί οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Νάστος, Οικονόμου, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Νέιρα, Σάσι, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Ναμπί, Βουό και Πέρσον.

ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΡΟΒΙΤΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ

Στον Παναιτωλικό ο Τραϊανός Δέλλας έχει στην διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα Μπαΐροβιτς ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην 19άδα της ομάδας του Αγρινίου η οποία ταξίδεψε στην Κρήτη για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει στην αποστολή τους: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Αμαράλ, Μπελεβώνης, Λουσέρο, Μιχάι, Χαντάκιας, Μαλής, Ντίας, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Μάζουρεκ, Μοράρ, Μπαΐροβιτς, Μανά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ