STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μπροστά σε 3.000 οπαδούς ο ΟΦΗ, 2-1 τον Εργοτέλη

ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με σκόρερ τους Κυριακίδη και Σασί ο ΟΦΗ, μπροστά σε 3.000 οπαδούς του στο "Γεντί Κουλέ", νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη, μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της Super League με τον Πανιώνιο.

Ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη στο "Γεντί Κουλέ", στο τελευταίο του παιχνίδι πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League. Οι μελανόλευκοι εμφάνισαν καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος, καθώς στο πρώτο οι "κιτρινόμαυροι" έχασαν σημαντικές ευκαιρίες εκτός από το γκολ της ισοφάρισης.

Στο πρώτο λεπτό ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Κουτσιανικούλη, αλλά ο διαιτητής Κολυτάς (Λασιθίου) έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 2' με τον Έφορντ, ενώ ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά σε γκολ στο 4', στο 15' και στο 23'.

Το 1-0 σημείωσε για τους γηπεδούχους ο Κυριακίδης με σουτ από το ύψος της περιοχής, αφού πρώτα η μπάλα έφτασε σε αυτόν μετά από εναλλαγή της μπάλας Νέιρα-Πλατέλλα. Το 1-1 για τον Εργοτέλη έγινε στο 34'. Από σέντρα του Γιακούμπου, ο Αντωνίου έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο Δεληγιαννίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πίεσε τον Εργοτέλη και προχώρησε σε μια σειρά από σημαντικές ευκαιρίες εκτός από το γκολ που πέτυχε. Στο 49' ο Βουό πλάσαρε άουτ, στο 51' το σουτ του Κυριακίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσιμήτρος, στο 54' η κεφαλιά του Βουό πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο 65' ο Σασί έκλεψε τη μπάλα μπήκε στην περιοχή του Εργοτέλη, έσκαψε τη μπάλα πάνω απο τον τερματοφύλακα, αλλά αυτή έφυγε σύριζα άουτ.

Στο 70' ο Αραβίδης έδωσε στον Σασί, ο Τυνήσιος σούταρε, αλλά ο Καλογεράκης μπλόκαρε. Το γκολ ήρθε στο 72'. Ο Ντίνας έβγαλε τη σέντρα, ο Μπάτζιος δεν μπόρεσε να διώξει και ο Σάσι από κοντά έκανε το 2-1 για τον ΟΦΗ. Ο Εργοτέλης στο 77' προσπάθησε να φτάσει σε δεύτερη ισοφάριση, αλλά το σουτ του Βογιατζή κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Η τελευταία άξια αναφοράς ευκαιρία ήταν υπέρ του ΟΦΗ, με τον Αραβίδη να βρίσκεται απέναντι στον κίπερ των φιλοξενούμενων, ο οποίος απομάκρυνε στο "κρέμασμα" που του έγινε.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος (46' Σωτηρίου), Κουτσιανικούλης (46' Σασί), Βουό (66' Αραβίδης), Πλατέλλας (66' Κοροβέσης), Κυριακίδης (66' Κυριακίδης), Δεληγιαννίδης (46' Αργυρόπουλος), Παπάζογλου (46' Φαζός), Μεγιάδο (46' Παπαστεριανός), Μπολάκης (66' Κοιλιάρας), Νέιρα (46' Ντίνας), Ποτουρίδης (66' Νάστος).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος (56' Καλογεράκης), Μαζουλουξής (66' Λαμπάκης), Αντωνίου (56' Μπουτσάκης), Οικονόμου (77' Πάτας), Μπάτζιος, Μπρους (56' Βογιατζής), Τσέλιος (86' Κατσούρι), Μπουρσέλης (72' Σταθόπουλος), Γιακούμπου (79' Βουτσάς), Έφορντ, Καπνίδης (79' Μανουσάκης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ