STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μπαταγιάννης σε διαιτητές: "Τι είστε; Συνδικαλιστικό όργανο;"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, απευθύνθηκε σε έντονο ύφος προς τους διαιτητές με αφορμή την αποχή τους. Η ατάκα του προς Παπαπέτρου, Παπαδόπουλο, Κωσταρά, Δημητριάδη και η απάντηση του πρώτου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης των φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, απευθύνθηκε σε έντονο ύφος προς τους διαιτητές με αφορμή την αποχή τους, ύστερα από τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου. Σύμφωνα με τον Μπαταγιάννη, υπήρχε κι άλλος τρόπος διαμαρτυρίας μετά το συμβάν στη Λάρισα.

"Τι είστε; Συνδικαλιστικό όργανο; Κάνατε αποχή για τη Super League. Τα άλλα πρωταθλήματα είναι μια χαρά;", ανέφερε ο πρόεδρος της Λίγκας, ο οποίος έβαλε... χέρι στον Μέλο Περέιρα, λέγοντάς του πως έπρεπε να ορίσει διαιτητές για να γίνει η 15η αγωνιστική.

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου, απάντησε στον Βαγγέλη Μπαταγιάννη, λέγοντας: "Δεν είναι δυνατόν να σφυρίζαμε ενώ ένας συνάδελφός μας ήταν στο νοσοκομείο...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League: Αισιοδοξία για σέντρα με Έλληνες διαιτητές
Βασιλειάδης: "Υπάρχουν κανόνες και δεν θα γίνουμε Κολομβία"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ