Κρίσιμο Δ.Σ. στην λίγκα για βαθμολογία, χορηγία και τηλεοπτικά

Κρίσιμο Δ.Σ. στην λίγκα για βαθμολογία, χορηγία και τηλεοπτικά

Την Παρασκευή το μεσημέρι θα διεξαχθεί το πλέον καθοριστικό Διοικητικό Συμβούλιο στην Super League με θέματα που "καίνε" τον συνεταιρισμό τόσο για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε όσο και για αυτή που έρχεται.

Ένα από τα πλέον σημαντικά αν όχι το σημαντικότερο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League θα διεξαχθεί την Παρασκευή (23/06) το μεσημέρι στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Στην ατζέντα υπάρχουν πολλά θέματα που "καίνε" όλες τις ομάδες και έχουν να κάνουν τόσο με τη χρονιά που ολοκληρώθηκε όσο και με τη σεζόν που θα ακολουθήσει.

Ανάμεσα στα πέντε θέματα που βρίσκονται ήδη στην ατζέντα προς συζήτηση είναι αυτό της επικύρωσης της βαθμολογίας κάτι που ίσως κρίνει ποιος εκ των Ηρακλή ή Λεβαδειακού θα παραμείνει τελικά στην Super league.

Επίσης στα θέματα προς συζήτηση βρίσκεται και αυτό της κεντρικής χορηγίας και τι θα γίνει με την πρόταση που είχε καταθέσει η εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Τέλος στα φλέγοντα θέματα είναι και η νέα πρόταση που έχει γίνει από τη FORTHNET σχετικά με την μείωση των εσόδων από τα τηλεοπτικά και λήψη απόφασης των μελών του συνεταιρισμού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου από πλευράς της λίγκας αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 23/06/2017 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Super League και βαθμολογικών πινάκων Πρωταθλημάτων Υποδομών Super League 2016 – 17.

2/ Κεντρική Χορηγία.

3/ FORTHNET – Συζήτηση επί της πρότασής τους & λήψη απόφασης.

4/ Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

5/ Κλήρωση Πρωταθλήματος.

6/ Διάφορα".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24