ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμαρά - Μπακασέτα τσέκαρε η Νιούκαστλ στο ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καμαρά του Ολυμπιακού και ο Μπακασέτας της ΑΕΚ ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που εντυπωσίασαν περισσότερο τους ανθρώπους της Νιούκαστλ, που ήρθαν στην Ελλάδα για να δουν το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (7/10).

Η Νιούκαστλ έστειλε εκπρόσωπό της στο "Σπύρος Λούης" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που έληξε ισόπαλο 1-1 χάρη στα γκολ των Φορτούνη και Μπακασέτα.

Οι "καρακάξες" φέρονται να σημείωσαν δύο ονόματα στη λίστα τους, δύο ποδοσφαιριστές, που στα μάτια των σκάουτ έκαναν τη διαφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο πρώτος είναι ο Μαντί Καμαρά, που ούτως ή άλλως εξετάζεται εδώ και αρκετό καιρό από αρκετές ομάδες. Αρκετοί ανιχνευτές ταλέντων ακολουθούν τον Ολυμπιακό για χάρη του 21χρονου χαφ από τη Γουινέα. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το " sportinastorm" οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται κοντά στο να αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο του Καμαρά, βάζοντας στη συμφωνία και ρήτρα αποδέσμευσης.

Όσον αφορά τον δεύτερο, αυτός σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα είναι ο Τάσος Μπακασέτας. Στο ντέρμπι ο 25χρονος άσος της Ένωσης ήταν εκ των κορυφαίων για την ομάδα του, σκοράροντας και το γκολ της ισοφάρισης στο 90'.

Υπενθυμίζουμε πως ο Καμαρά δεσμεύεται με συμβόλαιο στο μεγάλο λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ ο Μπακασέτας αν δεν ανανεώσει μέχρι τον Γενάρη, θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, αφού η συμφωνία του με την πρωταθλήτρια εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ