STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η τοποθέτηση του Ταξίαρχου για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Ταξίαρχος Αθανασόπουλος, υποστήριξε στη συνάντηση των φορέων του ποδοσφαίρου ότι δεν έχει εξουσιοδότηση να μιλήσει για την έρευνα εντοπισμού των δραστών για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου. "Σύντομα ανακοινώσεις" πρόσθεσε.

Την Αστυνομία στη συνάντηση των φορέων του ποδοσφαίρου, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, εκπροσώπησε ο Ταξίαρχος Δημήτρης Αθανασόπουλος. Όταν έπεσε στο τραπέζι το θέμα του ξυλοδαρμού του Λαρισαίου διαιτητή, Θανάση Τζήλου, ο κ. Αθανασόπουλος υποστήριξε ότι δεν είναι σε θέση να πει κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή.

Ξεκαθάρισε ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. "Δεν έχω εξουσιοδότηση να μιλήσω γι' αυτό το θέμα αυτήν τη στιγμή" ανέφερε ο Ταξίαρχος. Ούτε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανέφερε κάτι συγκεκριμένο για τους δράστες της επίθεσης κατά του Τζήλου κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Αργότερα, στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Βασιλειάδης σημείωσε: "Δεν είναι το πρόβλημα μόνο ο ξυλοδαρμός του Τζήλου. Έχουμε φαινόμενα Ασβεστά. Πρέπει να βρεθούν στο ακροατήριο κάποιοι ένοχοι. Έχω την αίσθηση, ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να δείξουμε σε όλους ότι σ' αυτήν την χώρα υπάρχουν κανόνες και δεν θα γίνουμε Κολομβία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League: Αισιοδοξία για σέντρα με Έλληνες διαιτητές
Μπαταγιάννης σε διαιτητές: "Τι είστε; Συνδικαλιστικό όργανο;"
Βασιλειάδης: "Υπάρχουν κανόνες και δεν θα γίνουμε Κολομβία"
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ