STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Αστυνομία ζητά την αναβολή ενός εκ των δύο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αστυνομία ζήτησε την αναβολή ενός εκ των δύο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για λόγους ασφαλείας, ΕΣΑΚΕ και Superleague απαντησαν αρνητικά, οριστική απόφαση θα πάρει όμως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Δέκα μέρες πριν τα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα ακριβώς θα συμβεί το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου, καθώς η Αστυνομία ζήτησε την αναβολή του ενός εκ των δύο αγώνων για λόγους ασφαλείας.

Βλέπετε, το μπασκετικό ντερμπι έχει οριστεί για τις 17:00 της Κυριακής 17 Μαρτίου, ενώ δύο ώρες αργότερα θα ξεκινά στο ΟΑΚΑ το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας ζήτησαν την αλλαγή της ημέρας του ενός αγώνα, όμως το αίτημά τους απορρίφθηκε από τον ΕΣΑΚΕ που εξήγησε πως δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες εξαιτίας και των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στην EuroLeague, αλλά και από την Superleague.

Την τελική απόφαση, πάντως, θα πάρει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Το σίγουρο είναι πως οι συγκυρίες δεν βοηθούν για την ομαλή διεξαγωγή των δύο αναμετρήσεων, ειδικά μέσα στο ηλεκτρισμένο κλίμα από τα συμβάντα των τελευταίων ημερών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ