STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ένας μήνας απαγόρευση εισόδου στον Καραπαπά

SUPERLEAGUE / ÐÅÉÈÁÑ×ÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÅÉÈÁÑ×ÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ανακοινώθηκαν από την Super League οι ποινές του πειθαρχικού οργάνου για το ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνο Καραπαπά να τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα.

Έγιναν γνωστές οι τιμωρίες από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League για τις κλήσεις της 9ης αγωνιστικής που αφορούσαν το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με αυτές ο υπεύθυνος επικοινωνίας των ερυθρολεύκων, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, τιμωρήθηκε με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 5.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του τιμωρήθηκε με 11.000 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα και ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κων/νο Καραπαπά (Υπευθ.Επικοινωνίας):«Βάσει των αναφερομένων στο από 28/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/2170404 από 30/10/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»:Για την συμπεριφορά του κ. Κ. Καραπαπά: επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Κ. Καραπαπά τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός:«Βάσει των αναφερομένων στο από 28/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/2170404 από 30/10/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 29/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ".

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ

Εν τω μεταξύ η Super League έκανε γνωστό πως την Παρασκευή θα απολογηθεί ο Ολυμπιακός ξανά για το πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 03/11/2017 και ώρα 15:30) την παρακάτω ΠΑΕ. Αναλυτικά:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός:Κατόπιν εκδόσεως της υπ’ αριθμ. 275/31-10-2017 μη οριστικής αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, για τη διενέργεια των διαταχθεισών συναφώς συμπληρωματικών αποδείξεων, σας ενημερώνουμε ότι η επαναλαμβανόμενη συζήτηση ενώπιόν μας για τις πειθαρχικές παραβάσεις, που σας έχουν αποδοθεί με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 375/25-10-2017 κλήση μας προς απολογία, η οποία στρέφεται σε βάρος σας, προσδιορίσθηκε, κατόπιν συντμήσεως της προθεσμίας κλητεύσεώς σας σε δώδεκα (12) ώρες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών της Ε.Π.Ο., κατά τη δικάσιμο της 03ης-11-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ