STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δυνατή στιγμή στην Τρίπολη: Η αγκαλιά Τασουλή - Μασούρα

Δυνατή στιγμή στην Τρίπολη: Η αγκαλιά Τασουλή - Μασούρα

Ο Γιώργος Μασούρας πλησίασε τον Χρίστο Τασουλή και τον αγκάλιασε μετά το 0-5 του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα. Δείτε την υπέροχη φωτογραφία μετά την αναμέτρηση στην Τρίπολη.

Ο Ολυμπιακός είχε μόλις νικήσει 0-5 τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες ήταν απογοητευμένοι από την εξέλιξη της αναμέτρησης. Τότε ο Γιώργος Μασούρας που πέτυχε δύο γκολ πλησίασε και αγκάλιασε τον Χρίστο Τασουλή. Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά, φίλοι εδώ και χρόνια. Πρώην συμπαίκτες στον Πανιώνιο, μαζί έκαναν ντεμπούτο στη Super League.

"Είναι παραπάνω από φίλος μου. Έχουμε ζήσει πολλά μαζί. Είναι ένας μαχητής της ζωής, ένα πρότυπο για εμένα. Κατάφερε να επιστρέψει από δύσκολους τραυματισμούς, ενώ άλλοι στην περίπτωσή του θα τα είχαν παρατήσει" δήλωσε ο Μασούρας μετά το τέλος του αγώνα στη Nova.

Ο Τασουλής είπε από την πλευρά του: "Σκεφτόμασταν πως ήμασταν κάποτε συμπαίκτες, κάναμε ντεμπούτο στο ίδιο ματς, πολλές καλές στιγμές και κακές στιγμές. Έχουμε ζήσει πολλά, αλλά πρώτη φορά που παίξαμε αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι πιο πολλές είναι οι κακές στιγμές από τις καλές, αλλά μας έβαλε δύο γκολ ο φίλος μου που έκανε κάτι καλό".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ