ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης για Παντελίδη: "Ο καλύτερος τεχνικός στη Super League"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον Σάββα Παντελίδη στο φινάλε του ισόπαλου αγώνα του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό και έκανε αναφορά στην παρουσία των "πράσινων" οπαδών στην Τρίπολη.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό του στη φετινή Super League ισοφαρίζοντας τον Αστέρα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φεντερίκο Μακέντα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (μετρούσε μέχρι πρότινος 5 σερί νίκες), όμως αυτό δεν εμπόδισε τον τεχνικό των "πρασίνων" Γιώργο Δώνη να μιλήσει να πλέξει το εγκώμιο για τον ομόλογό του, Σάββα Παντελίδη.

"Σήμερα παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και απέναντι σ' έναν προπονητή που προσωπικά θεωρώ είναι ο καλύτερος ολόκληρης της Superleague τα τελευταία δύο χρόνια", τόνισε αρχικά ο Δώνης στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της Nova μετά το 1-1 των δύο ομάδων στην Τρίπολη και πρόσθεσε:

"Κάναμε κακό παιχνίδι, νομίζω ότι επηρεαστήκαμε αρνητικά απ' όλο αυτό. Είναι πασιφανές πως η ομάδα δεν περίμενε αυτή την καταιγίδα του κόσμου. Το σημαντικό είναι όμως ότι δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και είναι σημαντικό που δεν χάσαμε για το dna της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ