STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απολογείται την Πέμπτη (20/4) ο Λέτο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αν ο Σεμπαστιάν Λέτο τιμωρηθεί για την ενέργεια του να φτύσει τον Μάνταλο, χάνει τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Σε απολογία για την Πέμπτη 20/4 κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή της Super League, ο Σεμπάστιαν Λέτο για την ενέργεια του να φτύσει τον Μάνταλο στους πανηγυρισμούς για το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός έπειτα από την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου για «έργω εξύβριση», κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών τις οποίες θα εκτίσει (εφόσον τιμωρηθεί) στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (23/4) και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (26 ή 27/4).

Εκτός από τον Λέτο κλήθηκαν σε απολογία ακόμη οι Ατρόμητος για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ και οι ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και Ηρακλής για τους αγώνες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου (28η αγωνιστική).

Πρόστιμο 13.500 στην ΑΕΚ

Εξάλλου, με πρόστιμο 13.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΑΕΚ από τον αθλητικό δικαστή για την συμπεριφορά της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για την 26η αγωνιστική πρόστιμα θα πληρώσουν ακόμη οι Ολυμπιακός (10.000), Πανιώνιος (4.000), ΠΑΟΚ (6.000). Απαλλάχθηκε ο Ηρακλής για δίωξη που του είχε ασκηθεί για επεισόδια στον αγώνα του α’ γύρου με τον Πλατανιά (!) και για πρόστιμο που πλήρωσε εκπρόθεσμα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ