Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Αστέρας - ΠΑΟΚ

Επεισόδιο, Αστέρας, ΠΑΟΚ

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Αστέρας - ΠΑΟΚ

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Παρασκευή εκδίκαση του ΠΑΟΚ και του φροντιστή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ι. Μελετλίδη, που ήταν ο μοναδικός κατηγορούμενος που κλήθηκε σε απολογία για όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα.

Αναβολή για την επόμενη εβδομάδα πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ και του φροντιστή της ομάδας Ι. Μελετλίδη που είχαν κληθεί σε απολογία για όσα είχαν γίνει μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα και συγκεκριμένα τη σύρραξη ανάμεσα στους ανθρώπους των δυο ομάδων.

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο φροντιστής της ομάδας είχαν κληθεί: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/03/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 4/03/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Μελετλίδη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι, σε συνδυασμό με τα άρθρα 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12 περ. α΄, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ".

Η Super League ενημέρωσε για την αναβολή με tweet που έκανε από τον επίσημο λογαριασμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Μόνο ο φροντιστής του ΠΑΟΚ κλήθηκε για την ένταση στο τέλος του ματς με τον Αστέρα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

Οι Ελληνίδες ζαχαροπλάστριες που γλυκά μας σκοτώνουν

Μια τούρτα αναμνήσεων με αφορμή το Bake Off Greece, το νέο reality του Alpha που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24