ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Θύμα έκπληξης στη Νάξο η Σπάρτη, αποκλείστηκε από τη Θύελλα Καμαρίου

Θύμα έκπληξης στη Νάξο η Σπάρτη, αποκλείστηκε από τη Θύελλα Καμαρίου
Βαζέχα EUROKINISSI

Η Θύελλα Καμαρίου, νεοφώτιστη ομάδα στη Γ' Εθνική από τη Σαντορίνη, απέκλεισε τη Σπάρτη του Κριστόφ Βαζέχα από τους "32" του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 1-0 στη Νάξο.

Η νεοφώτιστη στη Γ' Εθνική Θύελλα Καμαρίου υπέταξε (1-0) τη Σπάρτη στη Νάξο και την πέταξε εκτός από τους "32" του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 11ο λεπτό ο Μάριος Αργυρίου, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Πάντο.

Κάζο για την ομάδα της Football League, την οποία καθοδηγεί ο Κριστόφ Βαζέχα. Οι Λάκωνες προβλημάτισαν έντονα με την εμφάνισή τους, προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά παρά την κατοχή της μπάλας, κατέστη ανέφικτο να παραβιαστεί η εστία του Ανδριόλα.

Η ομάδα της Σαντορίνης έγραψε ιστορία με την πρόκρισή της στους "32", ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στο τοπικό.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης):Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζο, Σιμιτσής, Φίλων, Φύτρος Μ. (84' Αρβανίτης), Αργυρίου, Ερρίκος (90' Γατσέλος), Μαυρομάτης (74' Ζανελάρι).

ΣΠΑΡΤΗ (Κριστοφ Βαζέχα):Πάντος, Οικονόμοπουλος, Κοζάκης, Βλάχος (58' Τιεντσέ), Φραγκούλης, Παυλής, Κολτσίδας, Στογιάνοβιτς, Ντος Ρέις (62' Σαραντόπουλος), Μαντζίρης (81' Καινούργιος), Βλαχομήτρος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ