ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός: Το Παμπελοποννησιακό πρότεινε η αστυνομία

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός: Το Παμπελοποννησιακό πρότεινε η αστυνομία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Παναχαϊκή φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ματς Κυπέλλου στις 31/10, με την αστυνομία να προτείνει την διεξαγωγή του αγώνα στο Παμπελοννησιακό Στάδιο, αφού το γήπεδο της Αγυιάς δεν πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Παναχαϊκή και Ολυμπιακός συμμετέχουν στον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας και η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 31 Οκτωβρίου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση της Πάτρας έκανε αρνητική εισήγηση στην ΕΠΟ αναφορικά με την διεξαγωγή της αναμέτρησης στο γήπεδο της Αγυιάς, καθώς δεν πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας για ένα τέτοιο ματς και αντιπρότεινε την διεξαγωγή του στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα, θα παρθεί και η τελική απόφαση για την έδρα τέλεσης του αγώνα.

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής επιθυμούν ο αγώνας να διεξαχθεί στη φυσική τους έδρα, ωστόσο, από τη στιγμή που η Αστυνομία έχει αντίθετη άποψη και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την ασφαλή τέλεση της αναμέτρησης στο Παμπελοποννησιακό, δεν έχουν τίποτε περισσότερο να κάνουν από το να συμβιβαστούν... Από την άλλη πλευρά, το Παμπελοποννησιακό έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει γύρω στις 20.000 κόσμο, άρα θα μπορέσουν να βρεθούν στις εξέδρες πολλοί περισσότεροι φίλοι της ομάδας συγκριτικά με το γήπεδο της Αγυιάς.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ