ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός - Λαμία: Ο Χασάν ισοφάρισε και ο Ρόμανιτς αποβλήθηκε ένα λεπτό μετά

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χασάν εκτέλεσε με κεφαλιά τον Κάχριμαν στο 60ο λεπτό και έκανε το 1-1 για τον Ολυμπιακό, με τον Ρόμανιτς να αποβάλλεται ένα λεπτό αργότερα και να αφήνει την Λαμία με 10 παίκτες (VIDEOS).

Με τον Αντέτζο να έχει σκοράρει στο 44' και να στέλνει την Λαμία στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1-0, ήταν δεδομένο πως ο Ολυμπιακός είχε ανηφόρα στο δεύτερο ημίχρονο καθώς χρειαζόταν δύο γκολ, για αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Βαλμπουενά και τον Ελ Αραμπί στο 46'.

Παρόλα αυτά, ο άνθρωπος που κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να ξαναβάλει τους γηπεδούχους σε τροχιά πρόκρισης ήταν ο Χασάν, ο παίκτης δηλαδή που τους είχε λυτρώσει και τρία 24ωρα πριν στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο.

Ήταν το 60ο λεπτό, με τον Βαλμπουενά να εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά και τον Χασάν να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, για να εκτελέσει από κοντά τον Κάχριμαν και να κάνει το 1-1.

Ένα λεπτό αργότερα μάλιστα, οι Πειραιώτες απέκτησαν ένα αβαντάζ στην προσπάθειά τους για ανατροπή, με τον Ρόμανιτς να τιμωρείται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για "θέατρο" και να βλέπει πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Λαμία: Ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Ασίγκμπα οι γηπεδούχοι
Ολυμπιακός - Λαμία 0-1: Πήραν προβάδισμα με Αντέτζο οι φιλοξενούμενοι
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ