ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τελικό με κόσμο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την προσεχή Πέμπτη (02/05) αναμένεται να γίνει η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου (11/5), ωστόσο ήδη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εξέφρασαν την επιθυμία τους η αναμέτρηση να διεξαχθεί με φιλάθλους.

Μπορεί ακόμα να μην έχουν οριστικοποιηθεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στις 11 Μαΐου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι δύο ομάδες ήδη εξέφρασαν την επιθυμία τους η αναμέτρηση να διεξαχθεί με κόσμο στην εξέδρες.

Αυτό έκαναν γνωστό μέσα από διαρροές που υπήρξαν σχετικά με τις φήμες που ήθελαν την αναμέτρηση να διεξάγεται κεκλεισμένων των Θυρών.

Χαρακτηριστικά, είναι τα όσα τόνιζαν από την πλευρά της ΑΕΚ. "Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες γίνονται με κόσμο και είναι ξεκάθαρο ότι θελουμε ο τελικός να γίνει με κόσμο" ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ και αναφορικά με την παρουσία των οπαδών είναι ξεκάθαροι, καθώς όπως σημειώνουν: "ούτε γνωρίζουμε, ούτε θέλουμε να συζητήσουμε πιθανότητα κεκλεισμένων".

Όλα αυτά βέβαια, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού. Αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (02/05) και θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι θα εισηγηθεί η αστυνομία. Ένα άλλο ζητούμενο είναι τι θα συμβεί με το VAR και εάν θα υπάρχει όντως στον τελικό.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω θα τα ξέρουμε καλύτερα μετά τη σύσκεψη της Πέμπτης.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ