Έκτακτο: Σύσκεψη στη ΓΓΑ για τον τελικό!

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, διότι υπάρχει μια σειρά ζητημάτων που δεν έχουν επιλυθεί. Ανοιχτό το ενδεχόμενο της αναβολής στο Πανθεσσαλικό.

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένος το Σάββατο (6/5, 20:30) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Υπάρχει μια σειρά ζητημάτων που δεν έχουν λυθεί σχετικά με την ασφαλή τέλεση του αγώνα και αυτή την στιγμή είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της αναβολής.

Επικρατεί μεγάλος προβληματισμός για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Στάδιο και αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί αυτή η έκτακτη σύσκεψη, ώστε να παρθούν αποφάσεις, λιγότερο από δυο 24ωρα πριν την σέντρα του τελικού ανάμεσα στους δυο "Δικεφάλους".

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, διότι τα μέτωπα είναι πολλά αυτή την στιγμή και μπορεί να αποτελεί φιάσκο ολκής αν οδηγηθούμε σε αναβολή του αγώνα, όμως προέχει η ασφάλεια θεατών και ομάδων και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αν δεν πληρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας, δεν μπορεί το γήπεδο να πάρει το "πράσινο φως" και για το λόγο αυτό εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα απ' όλα, είναι το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, γι' αυτό άλλωστε και έχουν τυπωθεί εισιτήρια για τον τελικό, τα οποία δεν έχουν πάνω ούτε θέση, ούτε σειρά, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες:

 

Επισημαίνεται ότι στην έκτακτη σύσκεψη δεν μετέχουν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και των δύο αντιπάλων του τελικού. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24