ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαιτητής ΑΕΚ - Άρης: "Δεν είχα δει ποτέ κάποιον να αρπάζει βοηθό από τα γεννητικά όργανα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διαιτητής του ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας, Αρτούρ Σοάρες Ντίας, υποστήριξε σε πορτογαλικό κανάλι ότι δεν έχει δει ξανά άνθρωπο ομάδας "να αρπάζει έναν βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα".

Για τα όσα έγιναν έγιναν στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμσα στην ΑΕΚ και τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο μίλησε ο Πορτογάλος διαιτητής της αναμέτρησης, Αρτούρ Σοάρες Ντίας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του, SIC, ο Ίβηρας υποστήριξε ότι δεν έχει δει ξανά άνθρωπο ομάδας "να αρπάζει έναν βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα".

"Να έχεις κάποιον από έναν σύλλογο, να αρπάζει έναν βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα, είναι ντροπιαστικό. Δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι κάτι διόλου φυσιολογικό. Δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που συνέβαινε. Νιώθω ανίκανος μερικές φορές.

Δεν μου αρέσει να είμαι ανίκανος. Θα ήθελα να είμαι επιτυχής, πιο αποτελεσματικός σε ορισμένες αποφάσεις, καθώς όπως και ο παίκτης, ο οποίος όταν έχει την ευκαιρία για γκολ δεν θέλει να αποτύχει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ορισμένες μερικές φορές αποτυγχάνει", υποστήριξε ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας στη συνέντευξή του.

Οσα συνέβησαν στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη στο ΟΑΚΑ και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του δευτέρου μέρους, είχαν προκαλέσει την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με οκτώ μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα τον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα έγιναν στο ματς, επέβαλε πρόστιμο 68.000 ευρώ στην ΠΑΕ και ποινή δύο αγωνιστικών χωρίς θεατές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ