ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αρκάδη: "Έδρα της ΑΕΚ είναι η Νέα Φιλαδέλφεια, όχι το ΟΑΚΑ"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη, υποστήριξε ότι η έδρα της Ένωσης είναι η Νέα Φιλαδέλφεια κι όχι το ΟΑΚΑ, καθώς απάντησε στον αντίστοιχο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκάγκατση, ο οποίος εξέφρασε τη δυσφορία του για το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ συγκρούονται στον τρίτο διαδοχικό μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου (11/5, 20:30) και οι εκπρόσωποι των δύο Δικεφάλων συγκρούστηκαν στην επιχειρηματολογία που διατύπωσαν στη σύσκεψη για τις συνθήκες διεξαγωγής του σπουδαίου ματς της διοργάνωσης.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, εξέφρασε τη δυσφορία του για την επιλογή του ΟΑΚΑ ως έδρα διεξαγωγής του τελικού, καθώς υποστήριξε ότι αποτελεί την έδρα της ΑΕΚ.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ένωσης, Αγγελική Αρκάδη, απάντησε και υποστήριξε χαρακτηριστικά: "Χρησιμοποιούμε το ΟΑΚΑ σαν έδρα μας μεν αλλά η έδρα μας είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και όχι το ΟΑΚΑ".

Υπενθυμίζεται ότι 1040 προσκλήσεις θα τυπωθούν για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο (11/5), με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 120.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ