Πανηλειακός για Κουρμπανά: "Τα παντελόνια είναι για τους άνδρες"

Κουρμπανάς

Πανηλειακός για Κουρμπανά: "Τα παντελόνια είναι για τους άνδρες"

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πανηλειακού ο Νίκος Κουρμπανάς, ενώ γίνεται λόγος για συμφωνία του έμπειρου τεχνικού με τον Παναιγιάλειο. Σκληρά λόγια από την ομάδα του Πύργου για την στάση του Έλληνα τεχνικού.

Ο Νίκος Κουρμπανάς αποτελεί αιφνιδίως παρελθόν από τον Πανηλειακό και η διοίκηση της ομάδας του Πύργου εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, με την οποία επιτίθεται στον Έλληνα τεχνικό και καυτηριάζει την στάση του. Μεταξύ άλλων, γίνεται για αντιεπαγγελματική και ανήθικη συμπεριφορά και πως "τα παντελόνια είναι για τους άνδρες". Επίσης, από τον Πανηλειακό κάνουν λόγο για συμφωνία του με τον Παναιγιάλειο.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Πανηλειακός:

"Η Διοίκηση της ομάδας ενημερώνει ότι η συνεργασία με τον τεχνικό Νίκο Κουρμπανά έλαβε τέλος αιφνιδιαστικά.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ημέρα Πέμπτη 24/8 ανακοίνωσε στη διοίκηση ότι δε θέλει να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας διότι έχει πρόταση την οποία έχει αποδεχτεί από τον Παναιγιάλειο.

Η διοίκηση του Πανηλειακού έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κύριου Κουρμπανά, χωρίς όμως να κατανοούμε και να εγκρίνουμε τέτοιες αντιεπαγγελματικές και ανήθικες συμπεριφορές.

Εμείς που αναλάβαμε τον Πανηλειακό, έχουμε δώσει λόγο να τιμάμε και να τηρούμε τις συμφωνίες μας. Ο κύριος Κουρμπανάς παρόλο που αποδέχτηκε τις αρχές μας και διατυμπάνιζε παντού ότι υπηρετεί το σωστό και το δίκαιο, αποδείχτηκε ανειλικρινής και αφερέγγυος προς τον Πανηλειακό και τους φιλάθλους του.

Εμείς, η διοίκηση του Πανηλειακού συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια και πιο αποφασισμένοι και δυνατοί προκειμένου να ξαναδούμε τον Πανηλειακό μας δυνατό και όπως τον ονειρευόμαστε!

Τέλος, απευθυνόμενοι στον κύριο Κουρμπανά θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε που μας απέδειξε περίτρανα ότι όλα στη ζωή έχουν μια τιμή.

Κρίμα πάντως, γιατί, εμείς είχαμε πιστέψει στα δικά του λόγια, ότι «τα παντελόνια είναι για τους άνδρες»…

Η Διοίκηση του Πανηλειακού"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24