FOOTBALL LEAGUE

Βαζέχα: ''Δουλειά για να σωθούμε''

Βαζέχα: ''Δουλειά για να σωθούμε''
Βαζέχα INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Φωστήρα και νίκησε δίκαια. Αυτό υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο Κριστόφ Βαζέχα, μετά την ήττα (4-0) της ομάδας του στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Πολωνός είπε αρχικά: ''Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτερη από εμάς. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Μέχρι την αποβολή σταθήκαμε καλά. Προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά να κάνουμε γκολ. Ήρθαν ομάδες εδώ με 11-11 και ήταν δύσκολα, εμείς παίζαμε και με 10. Εμείς δεν φεύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη ακόμη. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να σωθεί η ομάδα''.

Εν συνεχεία είπε: ' 'Υπάρχει όρεξη για δουλειά. Θέλουμε και λίγο τύχη για να βγούμε από την δύσκολη θέση. Είναι εμπειρία να παίζεις στο Ολυμπιακό Στάδιο και απέναντι στην ΑΕΚ. Είναι νέα παιδιά και πήραν εμπειρία. Και ατομικά και σαν ομάδα. Είναι ένα κλικ πάνω από τις άλλες ομάδες η ΑΕΚ''.

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Λευτέρης Σακελλαρίου, ανέφερε: "Για μας σήμερα ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγωνιστούμε απέναντι σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αν και το σκορ μας αδικεί η νίκη της ΑΕΚ ήταν δίκαιη. Πήραμε εμπειρίες απ' αυτό το ματς και πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από το επόμενο παιχνίδι".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ