ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Ελλάδα - Σουηδία: Η απίθανη απόκρουση του Όλσεν σε τετ α τετ με τον Παυλίδη

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Ελλάδας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σουηδία για τον 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Ελλάδας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σουηδία για τον 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ετοιμαζόταν να πανηγυρίζει γκολ για την Ελλάδα κόντρα στη Σουηδία, όμως μια εντυπωσιακή επέμβαση του Ρόμπιν Όλσεν κράτησε το 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η Ελλάδα είχε μία τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση με τη Σουηδία για την 6η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έκλεψε την μπάλα και ξέφυγε στην κόντρα. Όταν έφτασε στην αντίπαλη περιοχή, "άδειασε" με υπέροχο τον αντίπαλό του και βρέθηκε σε θέση βολής. Το πλασέ με το δεξί έμοιαζε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Ρόμπιν Όλσεν προέβη σε μία εξωπραγματική επέμβαση, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.


TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ