MEDIA

Ελλάδα - Γαλλία: Πού θα δείτε το παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην παρέα του Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Μανώλη Σιώπη στο Γαλλία - Ελλάδα
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Μανώλη Σιώπη στο Γαλλία - Ελλάδα EUROKINISSI SPORTS

Η Ελλάδα υποδέχεται στην OPAP Arena την Τρίτη (21/11) τη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι.

Στην τελευταία αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024, η Εθνική αντιμετωπίζει την Τρίτη (21/11, 21:45, ALPHA, live από το SPORT24) στην OPAP Arena τη Γαλλία.

Η παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ, που έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή της στην τελική φάση της διοργάνωσης, θέλει να πετύχει το απόλυτο νικών, ενώ από την άλλη η "γαλανόλευκη" θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο την παρουσία της στα προκριματικά.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τον ALPHA, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Match Center του SPORT24.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική Ελλάδας έμαθε τον αντίπαλό της για τα ημιτελικά των playoffs, όπου θα βρει απέναντί της το Καζακτάν και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Euro 2024.

TAGS MEDIA ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ