NATIONS LEAGUE

Φαν Σιπ: "Ο Φορτούνης έβγαλε μεγάλη ποιότητα"

Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση Μολδαβία - Ελλάδα για την 5η αγωνιστική του Nations League.
Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση Μολδαβία - Ελλάδα EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζον Φαν Σιπ μετά την εκτός έδρας νίκη της Εθνικής κόντρα στην Μολδαβία (0-2) τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φορτούνη.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 της Μολδαβίας με γκολ του Κώστα Φορτούνη και του Τάσου Μπακασέτα και πλέον θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στον όμιλο την Τετάρτη (18/11) με την Σλοβενία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τζον Φαν Σίπ μίλησε στην Cosmote TV, όπου τόνισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Εθνικής, ενώ υποστήριξε ότι ο Φορτούνης έβγαλε μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαν Σιπ:

Για το ματς με την Μολδαβία: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνολική απόδοση της ομάδας. Καταφέραμε και βρήκαμε χώρους με αντίπαλο μία ομάδα που έπαιζε κλειστά. Όλη η εμφάνιση είναι μία φιλοφρόνηση προς τα παιδιά, για την συνολική απόδοση που είχαν".

Για τον Φορτούνη: "Ο Κώστας είχε πολύ καλή ατομική απόδοση. Για αυτό παίζει σε αυτή την θέση, για να είναι κοντά στο τέρμα. Τον βοήθησε και η ομάδα, αλλά έδειξε με το γκολ του για παράδειγμα ότι έβγαλε μεγάλη ποιότητα. Πολύ καλή εικόνα είχε και ο Μπακασέτας και συνεργάζονται πολύ καλά με τον Φορτούνη. Θα δούμε τώρα για το ματς με τη Σλοβενία".

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ