NATIONS LEAGUE

Nations League: Η βαθμολογία στον όμιλο της Ελλάδας

Η Εθνική Ελλάδας πέρασε από το Κισινάου επικρατώντας της αντίστοιχης της Μολδαβίας για την 5η αγωνιστική του Nations League
Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζουν το γκολ επί της αντίστοιχης της Μολδαβίας EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στον τρίτο όμιλο της League C του Nations League μετά από τη νίκη της Ελλάδας επί της Μολδαβίας και της Σλοβενίας επί του Κοσόβου. Ο "τελικός" της τελευταίας αγωνιστικής.

Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής (15/11) στο Κισινάου από την αντίστοιχη της Μολδαβίας για την προτελευταία αγωνιστική του Nations League και έφυγε με τη νίκη (0-2) χάρη στα γκολ των Κώστα Φορτούνη και Τάσου Μπακασέτα.

Την ίδια ώρα η Σλοβενία φιλοξένησε στη Λιουμπλιάνα το Κόσοβο και επικράτησε με ανατροπή 2-1 χάρη στα γκολ των Κούρτιτς και Ίλιτσιτς. Τα πάντα θα κριθούν στον "τελικό" της τελευταίας αγωνιστικής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τη νίκη κόντρα στους Σλοβένους (18/11, 21:45) για να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η πρώτη θέση, υπενθυμίζεται, ότι εξασφαλίζει την άνοδο από τη League C στη League B του Nations League. Παράλληλα εξασφαλίζει πιθανότητες για παρουσία στα playoffs του Μουντιάλ (σε περίπτωση που δεν καταλάβει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση στον όμιλο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μολδαβία - Ελλάδα 0-2 (32' Φορτούνης, 41' Μπακασέτας)

Σλοβενία - Κόσοβο 2-1 (63' Κούρτιτς, 90+3' πεν. Ίλιτσιτς / 58' Μουρίτσι)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σλοβενία 13 (8-1)

2. Ελλάδα 11 (6-1)

3. Κόσοβο 3 (3-6)

4. Μολδαβία 1 (1-10)

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (6Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ελλάδα - Σλοβενία (18/11, 21:45)

Κόσοβο - Μολδαβία (18/11, 21:45)

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ