ΑΕΚ

Ελίασον: "Είναι ένα φανταστικό γήπεδο, όλα στην OPAP Arena είναι κορυφαία"

Ο Ελίασον στο ΑΕΚ - Ιωνικός
Ο Ελίασον στο ΑΕΚ - Ιωνικός EUROKINISSI

Ο Νίκλας Ελίασον στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού, ενώ αναφέρθηκε και στην OPAP Arena.

Η ΑΕΚ επικράτησε 4-1 του Ιωνικού στο πρώτο παιχνίδι της Ένωσης στην OPAP Arena. Ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ, εξέφρασε τη χαρά του σε δηλώσεις στην COSMOTE TV, ενώ αναφέρθηκε στην εμπειρία του νέου σπιτιού της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελίασον:

Για το ματς: "Ήταν ένα καλό ματς για εμάς, ιστορικό σε ένα φανταστικό γήπεδο, με φανταστική ατμόσφαιρα. Χαρούμενος που πήραμε τους τρεις πόντους και οι οπαδοί θα γυρίσουν χαρούμενοι σπίτι τους. Ελπίζω να έχουμε καλή συνέχεια σε αυτό το γήπεδο".

Για το γεγονός ότι μπαίνει όλο και πιο πολύ στην ομάδα του: "Είμαι ακόμη καινούργιος και σε κάθε προπόνηση μαθαίνω τους συμπαίκτες μου και αυτοί εμένα. Κάθε προπόνηση είναι χρήσιμη για να είμαι πιο άνετος με την ομάδα".

Για το νέο γήπεδο: "Είναι ένα φανταστικό γήπεδο, όλα είναι κορυφαία από τα αποδυτήρια μέχρι τον αγωνιστικό χώρο. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική ακόμη και από την προθέρμανση. Ήταν απίθανο που κερδίσαμε παίζοντας μπροστά σε τέτοια ατμόσφαιρα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ