ΒΕΡΟΙΑ

Ελευθερόπουλος: "Έχω ακούσει πολλά ψέμματα"

Ελευθερόπουλος: "Έχω ακούσει πολλά ψέμματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Μαγέφσκι, ενώ υποστήριξε ότι έχει ακούσει πολλά ψέμματα για την αποχώρησή του από τον Πανθρακικό.

Δύσκολη απόφαση χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος την απόφασή του να φύγει από τον Πανθρακικό για τη Βέροια, υποστήριξε ότι άκουσε πολλά ψέμματα σχετικά με αυτή, ενώ όσον αφορά στο ματς στάθηκε στο δοκάρι που είχε η ομάδα της Ημαθίας με το σκορ στο 0-0.

"Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, τηρουμένων των αναλογιών, αφού η ΑΕΚ είναι σε σούπερ κατάσταση. Εμείς προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε τον αντίπαλο να κυκλοφορήσει τη μπάλα από πίσω. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Αν γινόταν το 0-1 θα είχαμε μία διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι. Δεν έγινε όμως. Η ΑΕΚ στην αντεπίθεση έκανε το 1-0 και από στημένη φάση έκανε το 2-0 και εκεί τελείωσε το παιχνίδι", σχολίασε για την ήττα της Βέροιας από την ΑΕΚ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια πήρε θέση και την αποχώρησή του από τον πάγκο του Πανθρακικού.

"Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Υπάρχουν πολλά που έχουν γίνει. Έχω ακούσει πολλά ψέματα, αλλά γενικά δεν θέλω να μιλήσω από σεβασμό με τα παιδιά που συνεργάστηκα 4 μήνες. Πάντως οι περισσότεροι έχουν παράπονα από έναν προπονητή, αν κάνει δυο ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ φαίνεται πως ένας προπονητής δεν πρέπει να έχει παράπονα από κανέναν. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό"

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ