ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Κααμπί: " Ο Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει, να πληγώνεται, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ"

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ και γι' αυτό θα συνεχίσει την προσπάθεια.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με στόχο την επιστροφή στις νίκες, έχοντας ως προπονητή τον Σωτήρη Συλαΐδόπουλο, μετά την αποχώρηση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μιλώντας για το κλίμα στα αποδυτήρια ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην COSMOTE TV: Για το κλίμα στα αποδυτήρια: "Πράγματι ερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας ζήτησε να κερδίσουμε, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε.

Αυτό που έχω να πως είναι πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να αρρωσταίνει, μπορεί κάποιες φορές να πληγώνεται αλλά δεν πεθαίνει ποτέ. Παραμένουμε πάντα ο Ολυμπιακός και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι να επανέλθουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και ότι συμβαίνει θα περάσει".

Για το ποιος είναι ο δρόμος για να κλείσει ο Ολυμπιακός την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: "Είμαστε μια οικογένεια. Μιλάμε καθημερινά μεταξύ μας και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όπως είπα και πριν δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί θα παραμείνουμε για πάντα ο Ολυμπιακός. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, ένας τεράστιος σύλλογος και θα τα ξεπεράσει όλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ