ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: "Θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο προκριματικό"

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ριντ
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ριντ INTIME

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τον πρώτο του προκριματικό στο Champions League, κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί παραχώρησε δηλώσεις στο κανάλι του Ολυμπιακού, αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση με τη Ριντ, στην οποία αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων, τονίζοντας ότι η ομάδα θα είναι έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League. Παράλληλα εξέφρασε για μια ακόμα φορά τη χαρά του που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί:

Για την έως τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού: ίμαι χαρούμενος που ήρθαμε στην Αυστρία, όπου η θερμοκρασία είναι διαφορετική από την Ελλάδα. Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι μας, χάσαμε αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κάναμε μια καλή προπόνηση, μετά από την προπόνηση που κάναμε το πρωί. Θα κάνουμε πολλά παιχνίδια που θα μας δώσουν ρυθμό. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τη Φορτούνα Ντισελντορφ και έτσι προετοιμαζόμαστε.

Η θερμοκρασία εδώ είναι καλύτερη από την Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, έχουμε μια ομάδα με νέους παίκτες που έχουν έρθει και πρέπει να τους υποδεχτούμε, να ιδρώσουμε, να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε καλά πριν παίξουμε τα πιο καθοριστικά παιχνίδια.

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα: "Έχουμε ακόμη ένα μήνα δουλειάς. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, ο προπονητής έχει προγραμματίσει αρκετά φιλικά παιχνίδια, επομένως πιστεύω ότι με τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις προπονήσεις θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο προκριματικό".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω την περιπέτεια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που με υποστηρίζουν, ελπίζω ότι φέτος θα έχουμε πολλές καλές στιγμές, τους χρειαζόμαστε και ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε στους στόχους που έχουμε όλοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ