ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός ο Βίκτορ

Εκτός ο Βίκτορ
Βικτορ

Ο Βίκτορ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και αποκλείστηκε απο την αποστολή του ντέρμπι

Στο πρώτο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ο Βίκτορ Σάντσεθ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ωστόσο στον δεύτερο γύρο δεν θα καταφέρει να βοηθήσει τους ''πράσινους'' στο Καραϊσκάκη. Ο Ισπανός μέσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και ο Βίκτορ Μουνιόθ δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, καθώς θέλει να έχει στην διάθεση του μόνο ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές.
Ο τεχνικός του ''τριφυλλιού'' ξέρει οτι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι παίκτες του έχουν υποστεί πολύ μεγάλη ταλαιπωρία αφού δίνουν δυο αγώνες την εβδομάδα, ωστόσο τους έχει τονίσει οτι αυτή η αναμέτρηση έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ομάδα, αφού σε περίπτωση που περάσει με νίκη απο το ντέρμπι των ''αιωνίων'' θα έχουν πάρει μια νίκη πολύ σημαντική, αφού θα διατηρηθούν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μπροστά απο την ΑΕΚ.

Μετά τη νίκη της Ένωσης επί του Άρη οι παίκτες ξέρουν οτι πρέπει να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό και είναι αποφασισμένοι για να τα καταφέρουν, αφού το δέλεαρ του Champions League είναι πολύ σημαντικό για όλους.

Επιστρέφουν Μπόβιο, Νίνης, σκέψεις για Λεοντίου

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα ο Βίκτορ Μούνιοθ θα έχει δυο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με αυτό που ξεκίνησε κόντρα στην Ξάνθη. Ο Μπόβιο θα πάρει την θέση του Λεοντίου στο πλάϊ του Τζιόλη, ενώ ο Νίνης θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής αντί του Ρομέρο, παρά το γεγονός οτι ο Αργεντινός είχε πολύ καλή απόδοση στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Απο εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να κάνει μια αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας χρησιμοποιώντας τον Σωτήρη Λεοντίου. Ο Μουνιόθ ξέρει οτι απο την συγκεκριμένη πλευρά θ' αγωνιστεί ο Νέρι Καστίγιο, γι' αυτό και θέλει να έχει απέναντι του έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή.

Απο εκεί και πέρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Εμπέντε θα είναι κάτω απο τα δοκάρια, Βύντρα, Γκούμας και Μόρις είναι οι σίγουροι στην αμυντική τετράδα, με τους Νίλσον και Λεοντίου να διεκδικούν μια θέση. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μπόβιο, Τζιόλης, Ίβανσιτς και Νίνης, ενώ οι Παπαδόπουλος και Σαλπιγγίδης θ' αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Η προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση το Σάββατο. Οι ''πράσινοι'' μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα δούλεψαν στο κράτημα της μπάλας ενώ συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής και ταχύτητες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα διάρκειας 20' κατά πλάτος του γηπέδου.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Βίκτορ Μουνιόθ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βίκτορ Σάντσεθ, Θανάσης Τσίγκας, Άντονι Σέριτς, Έκι Γκονζάλες, Φίλιππος Δάρλας, Ηλίας Κώτσιος, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νίκος Μπουτζίκος, Σρντάν Άντριτς και Αλέξανδρος Τζόρβας.

Αντιντόπινγκ κοντρόλ στο ντέρμπι
Κατά την προσφιλή του συνήθεια πριν από κάθε μεγάλο αγώνα, έτσι κι ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε τη διενέργεια αντιντόπινγκ-κοντρόλ πριν από τη σέντρα στο Καραϊσκάκη.

Οι ''πράσινοι'' αναλαμβάνουν την πλήρη κάλυψη των εξόδων για τη διαδικασία και το αίτημά τους γίνεται αποδεκτό. Αντίστοιχα είχαν πράξει και πριν από τα παιχνίδια με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Έντονα παράπονα οι Νέοι
Οι ''πράσινοι'' έχουν πολλά παράπονα για τη φιλοξενία της ομάδας Νέων στο Ρέντη για το ματς πρωταθλήματος των δύο ομάδων (2-1 νίκησαν οι ''ερυθρόλευκοι''). Το ''τριφύλλι'' καταγγέλει κλοπή ρούχων στ’ αποδυτήρια αλλά και τον οπαδό που μπήκε στο γήπεδο και χτύπησε τον Νταντάμη. Γενικά, τα παράπονα της ''πράσινης'' αποστολής είναι πολλά κι αναμένεται να υπάρξει αντίδραση.




















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ