ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Eκτός ένα μήνα ο Κάμπας

Eκτός ένα μήνα ο Κάμπας
ΚΑΜΠΑΣ

Άτυχος στάθηκε ο επιθετικός του Ηλυσιακού Ηλίας Κάμπας

Ο τεχνικός της ομάδας Φώτης Θανέλας χάνει για ακόμα μία φορά τον 32χρονο επιθετικό την φετινή σεζόν σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Εκτός από τον Κάμπα, "απών' από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι και ο Πάμπλο Βερόν που χτύπησε στην προπόνηση το δάχτυλο του ποδιού του.

Στην αναμέτρηση με τον Μεσσηνιακό θα απουσιάζει και ο Θωμάς Μακρής, ενώ ο Αργεντίνος επιθετικός Μαρτσέλο Βερόν ξεκίνησε κανονικά τις προπονήσεις.

Στα πλάνα του Φώτη Θανέλα υπολογίζονται και οι Γκαρέ και Ψαρρής που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Ικανοποίηση επικρατεί και για τον τερματοφύλακα Μάκη Βενιαμήν που αναμένεται να είναι έτοιμος στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα.

Πετκόφ: "Μπορούμε την άνοδο"

Συνέντευξη στο επίσημο σαϊτ της ομάδας παραχώρησε ο Βούλγαρος παίκτης των "κιτρινόμαυρων" Μιλέν Πετκόφ.
Ο 32χρονος παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας, ωστόσο αφήνει περιθώρια ανόδου στην ομάδα των Ιλισίων. Η συνέντευξη του Πετκόφ:

Μίλεν γιατί επέλεξες τον Ηλυσιακό το καλοκαίρι του 2006;



" Αποδέχτηκα την πρόταση του Ηλυσιακού, γιατί αντιλήφθηκα από τις πρώτες επαφές, πως η διοίκηση είχε στόχο τη δημιουργία σπουδαίας ομάδας με σκοπό την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Είχα προτάσεις από ομάδες Α' Εθνικής, όμως διάλεξα ομάδα με στόχο και κίνητρα όπως είναι ο Ηλυσιακός".

Πώς κρίνεις το πρωτάθλημα της Β Εθνικής;

" Είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με ομάδες ισοδύναμες. Η έδρα μετρά πάρα πολύ, και όποια ομάδα κερδίζει πόντους εκτός έδρας αποκτά αβαντάζ. Υπάρχει μεγάλη ρευστότητα, αφού με δύο θετικά, είτε αρνητικά αποτελέσματα αλλάζουν πολλά. Επίσης η οργάνωση κάθε ομάδας παίζει σπουδαίο ρόλο Αυτό πάντως που μου έχει κάνει εντύπωση είναι η διαιτησία.

Στον πρώτο γύρο οι διαιτητές έκαναν σφάλματα, ενώ στον δεύτερο η κατάσταση έχει "αγριέψει". Τα λάθη είναι συνεχή και οι περισσότερες ομάδες -όπως και εμείς- έχουν δικαιολογημένα παράπονα. Θα λεγε κανείς πώς οι διαιτητές ξέχασαν να κάνουν προετοιμασία. Εύχομαι να βελτιωθεί η κατάσταση

".

Είσαι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας;

"

Όχι βέβαια. Έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Κακές διαιτησίες, πολλοί τραυματισμοί και δικά μας λάθη μας στοίχισαν. Η ομάδα ξεκίνησε καλά και βρισκόμασταν, μέχρι και πριν λίγες αγωνιστικές, ψηλά στη βαθμολογία. Ο στόχος της ανόδου πιστεύω είναι εφικτός, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο".

Την Δευτέρα παίζετε με τον Μεσσηνιακό.



" Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι αυτό της Δευτέρας το οποίο οπωσδήποτε πρέπει να το κερδίσουμε. Έχουμε δύο συνεχή ματς (ακολουθεί με τον Εθνικό Αστέρα) στην έδρα μας στα οποία καλούμαστε να συγκεντρώσουμε έξι βαθμούς. Βαθμοί που θα μας ανεβάσουν τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Αρχής γενομένης με τον Μεσσηνιακό, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, για να χαρεί και ο κόσμος μας, που έχει δίκιο να φωνάζει με τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα".
























TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ