ΑΓΓΛΙΑ

Εκτός Εθνικής Αγγλίας Γκρίνγουντ - Φοντέν: Έφεραν γυναίκες στο ξενοδοχείο της ομάδας

Εκτός Εθνικής Αγγλίας Γκρίνγουντ - Φοντέν: Έφεραν γυναίκες στο ξενοδοχείο της ομάδας

Σκάνδαλο στην Εθνική Αγγλίας. Ο Σάουθγκεϊτ διώχνει Μέισον Γκρίνγουντ και Φιλ Φόντεν από την αποστολή, καθώς έφεραν γυναίκες στο ξενοδοχείο στο οποίο έμενε η ομάδα για τον αγώνα με την Ισλανδία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ, δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας στη Δανία, καθώς αποκαλύφθηκε ότι έφεραν γυναίκες στο ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα πριν από το παιχνίδι με την Ισλανδία εκτός έδρας για το Nations League. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έκαναν το ντεμπούτο τους με την εθνική ομάδα της νησιωτικής χώρας, ο Φόντεν ως βασικός και ο Γκρίνγουντ ερχόμενος από τον πάγκο.

Το ισλανδικό DV, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες που ανέβασαν οι κοπέλες στο Snapchat, προδίδοντας τους νεαρούς Άγγλους διεθνείς.

Στη διάρκεια της Δευτέρας ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αναμένεται να ανακοινώσει ότι οι δύο παίκτες θα αποβληθούν από την αποστολή της εθνικής. Στην προπόνηση της Δευτέρας με τα "Τρία Λιοντάρια" δεν ήταν παρών.

Το όλο σκάνδαλο πέραν του γεγονότος ότι οι δύο ποδοσφαιριστές φέρνουν γυναίκες στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή της ομάδας, παραβιάζουν και το πρωτόκολλο για την εμπόδιση της διασποράς του κορονοϊού.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ